Op maat gemaakte kledingkast

Bent u op zoek naar een unieke op maat gemaakte kledingkast? Bij Prins Kasten adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden! Prins Kasten is 30 jaar geleden opgericht door twee broers in Dordrecht en is sindsdien een waar begrip. Han en Bert Prins zijn beide gespecialiseerde kastadviseurs. Han is door de jaren heen uitgegroeid tot een expert in beschikbare materialen, afmetingen en typemogelijkheden zodat hij samen met zijn klanten de ideale kast samen kan stellen. Naast de adviserende rol van Bert in de winkel en daarbuiten, is hij ook gespecialiseerd in de kamer en suite.

Deze combinatie zorgt voor kwaliteit, vakmanschap, betaalbaarheid en service. Kunt u niet wachten om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. U kunt onze showroom bezoeken in de Sikkelstraat te Dordrecht van woensdag t/m zaterdag.

Op maat gemaakte kledingkast bij Prins Kasten

Er is van alles mogelijk bij Prins Kasten als u op zoek bent naar een kledingkast. Zoals een inloopkast, kasten met draaideuren of kasten met schuifdeuren. Wilt u liever iets unieks op maat laten maken? Dan hebben we ook speciale kasten.  En met speciale kasten bedoelen wij meubelstukken die helemaal op maat voor u zijn ontworpen en gemonteerd.

Kunt u zelf nog geen keuze maken? Wij denken graag met u mee! We gaan samen met u in gesprek om al uw wensen te bespreken. Zo krijgt u bij ons de keuze uit tientallen opties, waaronder de keuze van het materiaal en de indeling van de kasten.

Maak meteen een afspraak bij Prins Kasten!

Bent u overtuigd en kunt u niet meer wachten op uw unieke op maat gemaakte kledingkast? Neem dan direct contact met ons op door online een bericht achter te laten. U kunt natuurlijk ook meteen even telefonisch contact opnemen. Liever nog even sfeerproeven? Neem dan een kijkje op onze website of Facebook-pagina.

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.