Op maat gemaakte kast

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte kast? Dan bent u bij Prins Kasten aan het juiste adres! Prins Kasten is al 30 jaar een begrip in Dordrecht. Dit hebben we te danken aan kwaliteit, vakmanschap, betaalbaarheid en de service die we onze klanten bieden. Wij kunnen alles afstemmen op uw situatie, zodat u een unieke op maat gemaakte kast heeft.

Mogelijkheden bij Prins Kasten

Er is van alles mogelijk bij Prins Kasten, van een luxe inloopkast tot een moderne boekenkast. Maar ook speciale kasten volledig op maat en in het materiaal naar wens behoort tot de mogelijkheden. En wilt u liever een draai- of schuifdeur?

Kunt u zelf geen keuze maken? We kijken met u mee naar de ruimte waar uw kast moet komen en denken met u mee over het ontwerp. Daarbij ontvangt u altijd een eerlijke prijsopgave. Kleine details maken namelijk grote verschillen voor topkwaliteit.

Wie zijn wij bij Prins Kasten?

Prins Kasten is opgericht door twee broers. Han Prins is een gespecialiseerd kastadviseur. Door de vele jaren van ervaring op het gebied van inkoop is Han uitgegroeid tot een expert in beschikbare materialen, afmetingen en typemogelijkheden zodat hij samen met zijn klanten de ideale kast samen kan stellen.  Bert Prins is even als zijn broer een kast adviseur. Naast de adviserende rol in de winkel en daarbuiten is Bert gespecialiseerd in de kamer en suite.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte kast!

Bij ons terecht voor uw op maat gemaakte kast? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via dit contactformulier. Wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06 14 52 24 58.

Graag tot snel!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.