Wandkast op maat

Voor een wandkast op maat bent u bij Prins Kasten aan het juiste adres! Bij het maken van een wandkast op maat zijn er onwijs veel mogelijkheden. Kasten met schuifdeuren zijn bijvoorbeeld blijvend populair: ze zijn stijlvol en bijzonder praktisch, omdat ze ook op smallere doorgangen zoals een overloop of hal zijn te plaatsen. Prins Kasten onderscheidt zich door de jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en bouwen van speciale kasten. Hierdoor weten we inmiddels precies welke materialen, kleuren en ontwerpen er het best toegepast kunnen worden in verschillende situaties, zodat u straks kunt gaan genieten van uw ideale kast!

Neem zeker even contact met ons op en we doorlopen samen met u al uw wensen en specificaties.

Mogelijkheden genoeg voor een wandkast op maat!

Welke indeling past het perfecte bij uw inrichting, smaak en stijl? Zoekt u een smalle kast die precies tussen twee andere muren past? Wilt u een wandkast met een glazen schuifdeur? Of wilt u toch graag hoogglans schuifpanelen? Het kan bij de wandkasten op maat van Prins kasten allemaal.

Geen huis is hetzelfde en daarom voldoet een standaard kast vaak niet in de woonkamer, slaapkamer, keuken of berging. Een wandkast wordt op maat gemaakt in uw woning en past daardoor precies in uw woning. Zo wordt er ook optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte, wat weer resulteert in meer opbergruimte.

Als specialist in het maken van kasten op maat gaan wij geen uitdaging uit de weg. Samen met u gaan we opzoek naar een perfecte kast op maat aansluitend bij uw wensen en specificaties. Niet voor niets zijn wij al meer dan 30 jaar een begrip in Dordrecht.

Heeft u nog vragen? Vraag het ons!

Bent u benieuwd wat Prins Kasten voor uw vraagstuk kan betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Ook kunt u (op afspraak) langs komen bij ons, zodat u al wat van ons werk kunt zien. Vind ons op Google Maps. Een afspraak maken kan eenvoudig via deze link.