Schuifkasten op maat

Bent u op zoek naar schuifkasten op maat? Dan moet u zeker bij Prins Kasten zijn! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen en op maat maken van allerlei soorten kasten. Daarbij kunt u denken aan schuifkasten, maar ook aan inloopkasten, boekenkasten, wandkasten en kledingkasten. Wat uw wensen ook zijn, wij voeren het graag voor u uit. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u ook heel goed adviseren over de juiste keuzes. We weten namelijk precies hoe we er voor kunnen zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe kast!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Schuifkasten op maat | Prins Kasten staat voor u klaar

Wanneer een standaard-meubelstuk niet de gewenste ruimte of esthetische kwaliteiten bezit, kunnen speciale kasten uitkomst bieden. En met speciale kasten bedoelen wij meubelstukken die helemaal op maat voor u zijn ontworpen en gemonteerd. Op deze website ontdekt u wat het team van Prins Kasten voor u kan betekenen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw schuifkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Onze passie voor creatief design, slimme systemen en maximaal gebruik van de beschikbare ruimte garandeert een spectaculair resultaat waar u nog decennia van kunt genieten.

Maak een afspraak of neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook kunt u via de website altijd een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u inspiratie op doen en onze showroom kasten komen bekijken. Daarnaast geven wij u natuurlijk uitgebreid advies en denken we met u na over de perfecte keuze. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.