Schuifdeurkast op maat

Wilt u graag een schuifdeurkast op maat laten maken? Dan moet u bij Prins Kasten zijn! Wij zijn gespecialiseerd kastenbouwers en maken elke kast die u maar wenst. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij genoeg kennis opgedaan van de juiste materialen, afmetingen en kleuren zodat we in elke situatie een kast kunnen maken die helemaal past. Zo weet u zeker dat u jaren plezier heeft van ons werk!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Schuifdeurkast op maat laten maken door Prins Kasten

Heeft u het idee dat uw slaapkamer, thuiskantoor of woonkamer teveel spullen bevat? Geen nood, want met een slimme oplossing geeft u uw interieur de rustige uitstraling die u gewend was. We hebben het over kasten op maat. Prins Kasten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van o.a. kasten met schuifdeuren.

Kasten met schuifdeuren zijn blijvend populair: ze zijn stijlvol en bijzonder praktisch, omdat ze ook op smallere doorgangen zoals een overloop of hal zijn te plaatsen. Waar kasten met draaideuren niet voldoen, vormen kasten met schuifdeuren een ware uitkomst. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld een potplant voor de kast wilt zetten, is dit meubelstuk ideaal. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en uitdagingen in uw interieur, om vervolgens tot een prachtig design te komen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een schuifdeurkast op maat laten maken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag staan wij u te woord en gaan we in gesprek om uw wensen en eisen goed in kaart te brengen. Vindt u het lastig om te beslissen wat voor soort kast u precies wilt? Ook dat is geen probleem voor ons. We denken met u mee en zorgen ervoor dat we tot een oplossing komen waar u 100% tevreden mee bent.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.