Opbergkast op maat laten maken

Wilt u een opbergkast laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten in Dordrecht helemaal aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van op maat gemaakte kasten. Dit kan een opbergkast, kledingkast boekenkast of schuifdeurkast zijn, alles is bij ons mogelijk. Inmiddels hebben we genoeg ervaring opgedaan, waardoor we weten hoe we elke klant zo lang mogelijk plezier kunnen laten hebben van zijn of haar nieuwe kast.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen!

Opbergkast op maat laten maken | Prins Kasten helpt u hierbij!

Het familiebedrijf van Prins Kasten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. We hebben kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen. Dit onderscheidt ons van andere kastenmakers. Wij halen er dan ook voldoening uit, om uw gewenste inloopkast voor u te ontwerpen en te maken, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van de ruimte. Ook geven wij graag advies over de juiste oplossingen voor uw woning. Dankzij onze ervaring weten we welke materialen, indelingen en formaten het best tot zijn recht komen in uw situatie.

Wilt u graag wat inspiratie op doen? Dan kunt u terecht in onze showroom. Maak online een afspraak zodat u hier rond kunt kijken, maar uiteraard ook van alles over de mogelijkheden kunt vragen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.