Maatwerk schuifdeurkast

Heeft u het idee dat uw slaapkamer, thuiskantoor of woonkamer teveel spullen bevat? Geen nood, want met een slimme maatwerk schuifdeurkast geeft u uw interieur de rustige uitstraling die u gewend was. We hebben het namelijk over kasten op maat. Prins Kasten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van o.a. kasten met schuifdeuren. We denken met u mee en zorgen ervoor dat we tot een oplossing komen waar u 100% tevreden mee bent.

Enthousiast geworden en benieuwd wat Prins kasten voor u kan betekenen? Neem dan zeker even contact met ons op.

De mogelijkheden van een maatwerk schuifdeurkast

De keuze van het materiaal bepaalt in belangrijke mate het uitzicht van uw maatkast en uw interieur. Kiest u voor een tijdloos materiaal? Of gaat u toch liever voor een moderne, strakke look? Bij Prins Kasten adviseren wij u hierin. Wilt u een kast met landelijke deuren of heeft u bijvoorbeeld liever een spiegeldeur in uw maatwerk kast verwerkt? Wij bieden een breed assortiment aan deuren waardoor er altijd een kast op maat kan worden gemaakt die naadloos aansluit op uw interieur. Gaat u voor een stoere betonlook kast of een pastelkleurige Scandinavische stijl kast op maat?

Naast de uitstraling komen er ook veel technische aspecten aan bod. Want het is namelijk goed te zien hoe u zich in een vertrek beweegt. Wat zijn bijvoorbeeld de looproutes? En waar moeten de deuren komen? Informeer naar de mogelijkheden.

Prins Kasten helpt u verder!

Wat uw vraagstuk ook is, bij Prins Kasten bieden wij altijd een passende oplossing voor een maatwerk schuifdeurkast. Wilt u een kast op maat bestellen of heeft u extra informatie nodig? Wij denken met u mee zodat uw ruimte zo efficiënt mogelijk wordt ingericht met een kast op maat. U kunt via de website gemakkelijk een afspraak maken.