Maatwerk kasten

Bent u op zoek naar maatwerk kasten? Dan heeft u het perfecte bedrijf gevonden dat u daarbij van dienst kan zijn! Wij zijn Prins Kasten, ervaren kastenbouwers en zeer gespecialiseerd in maatwerk. Bij ons staan namelijk vakmanschap, kwaliteit, betaalbaarheid en service hoog in het vaandel en dat laten we zien in onze werkzaamheden. Dankzij onze ervaring zijn wij niet alleen in staat om de opdrachten op de manier die u wenst uit te voeren, maar kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van de kast. We adviseren u graag over de juiste materialen, maten en typen.

Neem contact met ons op als u vragen heeft of graag meer informatie wilt!

Maatwerk kasten van Prins Kasten

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Ook laten wij u graag voorbeelden zien van onze speciale kasten. Op deze website ziet u enkele afgeronde projecten en in onze showroom kunt u de materialen en kasten met eigen ogen en handen ervaren. Daarnaast geven wij uiteraard graag advies en gaan wij met u in gesprek als u langs komt in onze showroom. Dit kan van woensdag t/m zaterdag, of op afspraak.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u vooraf genoeg informatie krijgt, zodat u straks 100% tevreden bent met het eindresultaat. Tot ziens bij Prins Kasten!