Maatkasten

Op zoek naar maatkasten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Prins Kasten is met 20 jaar een begrip in Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor kledingkasten, opbergkasten, boekenkasten, inloopkasten, kasten met draaideuren, kasten met schuifdeuren en speciale kasten. Onze kasten worden speciaal voor u op maat gemaakt en voldoen aan al uw wensen. Mogelijkheden genoeg dus!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 Kasten op maat

Een kast op maat is dé uitkomst. Zo wordt er gekeken naar de ruimte in uw woning en wordt de kast helemaal perfect passend gemaakt zodat het eruit ziet alsof de kast er altijd al gestaan heeft.  Onze jarenlange liefde voor en ervaring met het bouwen van speciale kasten, zorgt ervoor dat wij meubelstukken afleveren die niet alleen naadloos bij het interieur van de klant passen maar ook nog eens voor veel opbergruimte zorgen. Op onze website kunt u rondkijken voor afbeeldingen van de verschillende projecten die wij hebben afgeleverd.

Waarom Prins kasten?

Bij Prins Kasten staan wij voor u klaar. Vakmanschap, kwaliteit, betaalbaarheid en service zijn de vier begrippen waar wij het voor doen. Elke uitdaging gaan wij samen met u aan. We kijken naar de ruimte waar uw kast moet komen en denken met u mee over het ontwerp, daarbij ontvangt u altijd een eerlijke prijsopgave. Kleine details maken grote verschillen voor topkwaliteit.

Neem contact met ons op! | Maatkasten

Bij ons terecht voor uw maatkasten? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen indien nodig, want bij Prins Kasten helpen wij u graag verder met een passende oplossing. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06 14 52 24 58.

Graag tot snel!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.