Ladekast op maat

Bent u op zoek naar een ladekast op maat? Dan bent u bij Prins Kasten zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Dordrecht, en zijn daar inmiddels een begrip op het gebied van kastenbouw. Wij zijn 2 ervaren kastenbouwers en hebben inmiddels voldoende kennis en ervaring opgedaan om elke op maat gemaakte kast tot een prachtig eindresultaat te brengen. Of het nu gaat om een boekenkast, inloopkast of wandkast, alles is bij ons mogelijk. Inmiddels is Prins Kasten een begrip geworden in Dordrecht. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons altijd de kwaliteit krijgt die u verwacht, zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw op maat gemaakte kast.

Bent u benieuwd naar wat Prins Kasten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ladekast op maat | Prins Kasten staat voor u klaar!

Dankzij onze ervaring en vakmanschap, kunnen we de juiste kast voor elk soort ruimte realiseren. Het familiebedrijf is al jarenlang specialist in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten in alle soorten en maten. Omdat elke ruimte en elk huis anders is, is een kast op maat laten maken soms de enige optie. Graag adviseren wij u daarom over de mogelijkheden in uw woning, zodat uw kasten passen bij de ruimte. We hebben al vele kasten op maat gemaakt voor klanten door heel Nederland.

Als professionele kastenbouwers zien we in elke opdracht een uitdaging, om de ideale kast voor onze klant te ontwerpen en te bouwen. We vinden het niet alleen belangrijk dat de kast praktisch is en handig qua gebruik, maar hij ook mooi is qua design en past bij de ruimte waar hij in staat.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.