Kosten inbouwkast

Bent u benieuwd naar de kosten inbouwkast? Dan moet u bij Prins Kasten in Dordrecht zijn! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte kasten. Of u nu komt voor een inbouwkast, een boekenkast, wandkast of kledingkast, alles is bij ons mogelijk! Wij hebben een showroom in Dordrecht, waar u een aantal van onze projecten kunt komen bekijken om inspiratie op te doen. Hiervoor kunt u een afspraak maken!

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Kosten inbouwkast | Prins Kasten staat voor u klaar!

Dankzij onze ervaring en vakmanschap, kunnen we de juiste kast voor elk soort ruimte realiseren. Het familiebedrijf is al jarenlang specialist in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten in alle soorten en maten. Omdat elke ruimte en elk huis anders is, is een kast op maat laten maken soms de enige optie. Graag adviseren wij u daarom over de mogelijkheden in uw woning, zodat uw kasten passen bij de ruimte. We hebben al vele kasten op maat gemaakt voor klanten door heel Nederland.

Als professionele kastenbouwers zien we in elke opdracht een uitdaging, om de ideale kast voor onze klant te ontwerpen en te bouwen. We vinden het niet alleen belangrijk dat de kast praktisch is en handig qua gebruik, maar hij ook mooi is qua design en past bij de ruimte waar hij in staat.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Graag staan wij u te woord en helpen we u verder in uw zoektocht naar uw ideale inbouwkast. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.