Kleerkast op maat

Als u graag een kleerkast op maat wilt laten maken dan bent u bij Prins Kasten aan het juiste adres! Gevestigd in Dordrecht zijn wij al meer dan 30 jaar een begrip. In het maken van kasten op maat hebben wij ruime ervaring en geen vraagstuk is te gek voor ons. Elke ruimte is anders en een kast op maat bespaart u ruimte en creëert meer opbergruimte voor uw kleding en schoenen. Wie wil dat nou niet? Schuine wanden, kleine ruimtes of gekke hoeken? Geen probleem voor Prins Kasten. Wij nemen samen met u alle specificaties door en maken een ontwerp op maat.

Bent u benieuwd naar wat Prins Kasten voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen!

Prins Kasten realiseert uw kleerkast op maat

Wij zijn Han en Bert Prins, twee broers die passie hebben voor het bouwen van kasten op maat. Wanneer een standaard kledingkast niet voldoet aan uw wensen of de juiste kwaliteiten beschikt, kunnen speciale kasten op maat zeker een uitkomst bieden!

Elke klus is voor ons een uitdaging en zorgen altijd voor 100 % tevredenheid. Wij maken alles geheel op maat en elke centimeter zal worden benut. Wij werken met plezier aan elke opdracht omdat werkelijk geen enkele aanvraag dezelfde is. Op deze website ontdekt u wat het team van Prins Kasten voor u kan betekenen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw kleerkast aan uw wensen voldoet? Schakel dan de hulp van Prins Kasten in!

Vraag het ons!

Kortom, wilt u de perfecte kledingkast op maat? Wacht dan niet langer en vraag het ons! Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het realiseren van die perfecte kast. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de door ons gemaakte kasten. Dit is slechts een greep uit onze projecten. Bij Prins Kasten is vrijwel alles mogelijk!

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.