Kledingkast op maat

Wilt u graag een kledingkast op maat laten maken? Dan kan Prins Kasten u daar zeker bij helpen. Het bedrijf is al jarenlang een begrip in Dordrecht en omgeving, en dat is niet voor niks. Bij ons staan namelijk vakmanschap, kwaliteit, betaalbaarheid en service hoog in het vaandel en dat laten we zien in onze werkzaamheden. Dankzij onze ervaring zijn wij niet alleen in staat om de opdrachten op de manier die u wenst uit te voeren, maar kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van de kast. We adviseren u graag over de juiste materialen, maten en typen.

Maak een afspraak om samen te bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn!

Kledingkast op maat – Prins Kasten helpt u verder

Alles is mogelijk bij ons. Of u nu een kast wilt met schuifdeuren, draaideuren, schuifrekken in de kast wilt of schoenenrekken, wij regelen het voor u. Graag gaan we eerst met u om tafel om uw wensen en eisen duidelijk op papier te zetten, waarna we kunnen beginnen met het ontwerpen van de perfecte kledingkast op maat in uw woonsituatie. Als u helemaal tevreden bent, maken we de kast waarna we hem vervolgens helemaal gratis komen plaatsen. Zo leveren wij u het totale pakket en hoeft u verder niets te regelen!

Naast kledingkasten op maat kunt u bij ons ook terecht voor nog veel meer soorten kasten. Wij maken ook boekenkasten, inloopkasten, opbergkasten en nog veel meer andere soorten. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we oog hebben voor detail en kennis hebben van de laatste trends. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten.

Kom langs in onze showroom!

Kom voor meer inspiratie gerust langs in onze showroom in Dordrecht. Hier kunt u een aantal van onze ontwerpen in het echt komen bekijken. Maak direct een afspraak om langs te komen, zodat we uw ideeën kunnen bespreken.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.