Kledingkast op maat laten maken

Wilt u een kledingkast op maat laten maken? Kom dan zeker eens langs bij Prins Kasten! Wij zijn gespecialiseerd in kastenbouw op maat, en hebben al voor veel verschillende klanten projecten gerealiseerd. Of het nu gaat om een inbouwkast, schuifdeur kast, draaideur kast of inloopkast, alles is bij ons mogelijk en we gaan graag voor u aan de slag. Maak gerust een afspraak om langs te komen in onze showroom, dan kunnen we met u in gesprek over uw wensen en eisen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Kledingkast op maat laten maken door Prins Kasten

Wilt u er zeker van zijn dat uw inloopkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Onze passie voor creatief design, slimme systemen en maximaal gebruik van de beschikbare ruimte garandeert een spectaculair resultaat waar u nog decennia van kunt genieten.

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in het vak zijn wij niet alleen in staat om de mooiste kasten voor u te maken, maar geven wij ook graag advies over de juiste maten, materialen en designs. We denken graag met u mee zodat u straks zo veel mogelijk plezier heeft van uw nieuwe kast. Of u nu een kast met schuifdeuren, draaideuren, schoenenrekken of schuifrekken wilt, alles is bij ons mogelijk. Wij zijn erg flexibel en zijn daarom in staat om vrijwel elke wens van onze klanten te vervullen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u straks de kast heeft waar u nog jaren plezier van kunt hebben! Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.