Kledingkast laten maken

Wilt u graag een kledingkast laten maken, omdat dit bijvoorbeeld een bijzondere maat moet zijn of omdat u de ideale kledingkast niet in de winkels kunt vinden? Dan biedt Prins Kasten de uitkomst! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van speciale kasten. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we in staat met u mee te denken om zo de mooiste ontwerpen te realiseren waar u 100% tevreden over bent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Kledingkast laten maken door Prins Kasten

Een kledingkast is vaak heel persoonlijk, en in elke ruimte staat elke kast weer anders. Daarom maken wij alle kasten op maat, en geven we ook graag advies over de kleuren, afmetingen en materialen.

Als u een kast door ons wilt laten maken, plannen we eerst een afspraak in om zo duidelijk te krijgen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp, en bespreken we dit weer met u door. Als u helemaal tevreden bent, beginnen we met het bouwen van de kast. De plaatsing nemen wij ook voor onze rekening, en is geheel gratis.

Neem contact met ons op

Prins Kasten onderscheidt zich door de jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en bouwen van speciale kasten. Hierdoor weten we inmiddels precies welke materialen, kleuren en ontwerpen er het best toegepast kunnen worden in verschillende situaties, zodat u straks kunt gaan genieten van uw ideale kast! Wilt u ook graag een kast door ons laten maken? Of heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.