Keukenkast op maat

Wilt u graag een keukenkast op maat laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten in Dordrecht helemaal aan het juiste adres! Wij voorzien u graag van een mooie keukenkast op maat, volgens uw wensen en eisen. In de loop van de jaren hebben wij veel verschillende soorten kasten gemaakt, waardoor we genoeg ervaring hebben opgedaan. We kunnen u dus een kast garanderen, die voldoet aan de kwaliteit die u verwacht en waar u jaren plezier van kunt hebben!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Keukenkast op maat | Prins Kasten helpt u verder!

Of u nu een kast met een draaideur, een schuifdeur of een ladekast wilt, alles is bij ons mogelijk. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u ook van het juiste advies voorzien. Zo denken wij met u mee over de juiste materialen, kleuren, afmetingen en mogelijkheden. Hierdoor heeft u straks gegarandeerd de kast die past bij u en de ruimte!

Als u kiest voor Prins Kasten, kiest u automatisch voor vakmanschap, betaalbaarheid, kwaliteit en service. Wilt u er zeker van zijn dat uw inloopkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Onze passie voor creatief design, slimme systemen en maximaal gebruik van de beschikbare ruimte garandeert een spectaculair resultaat waar u nog decennia van kunt genieten.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u (op afspraak) langs komen bij ons, zodat u al wat van ons werk kunt zien. Een afspraak maken kan eenvoudig via deze link.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.