Kastenwand op maat

Bent u op zoek naar een mooie kastenwand op maat? Zoek niet verder! Bij Prins Kasten zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kastwanden in allerlei maten en vormen. Wat u ook op wilt bergen, Prins Kasten is uw logische partner voor kasten op maat. Met onze 30 jaar lange ervaring kunnen wij voor u echt alles mogelijk maken.

Neem contact op en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden!

Een kastenwand om van te dromen

Heeft u altijd al gedroomd van een mooie kastenwand in uw huis? Bij ons zijn er mogelijkheden genoeg. Zo hebben wij kledingkasten, opbergkasten, boekenkasten, inloopkasten, kasten met draaideuren, kasten met schuifdeuren en is er een mogelijkheid om uw kast speciaal op maat te laten maken. Wat zijn de voordelen nu precies van onze wandkasten op maat? Wij zorgen niet alleen voor een stijlvol meubel geheel naar uw wensen, maar de kast wordt precies geschikt gemaakt voor de ruimte in uw woning door verschillende metingen die wij uitvoeren.

Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden en foto’s van reeds voltooide projecten.

Wij helpen u graag!

De meubelbouwers van Prins Kasten denken actief met u mee naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. We gaan samen met u in gesprek om al uw wensen te bespreken. Zo krijgt u bij ons de keuze uit tientallen opties, waaronder de keuze van het materiaal, of u een draai- of schuifdeur wenst, schappen en legplanken, lades, inhangmanden en draadroosters. Alle kasten zijn uitvoerbaar in 379 kleuren en houtsoorten. Kom langs in onze showroom om de materialen en kasten met eigen ogen te bewonderen.

Neem contact op | Kastenwand op maat

Bij ons terecht voor een kastenwand op maat? Laat onze specialisten u adviseren!  Vul uw gegevens in via het contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Liever telefonisch contact? Bel met uw vraag naar: 0614522458.

U kunt onze showroom bezoeken in de Sikkelstraat te Dordrecht.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.