Kastenwand laten maken

Wilt u graag een kastenwand laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Dordrecht en dankzij onze jarenlange ervaring inmiddels een begrip geworden hier in de regio. Bij ons kunt u terecht voor elk soort kast, altijd op maat voor u gemaakt. Daarnaast denken we ook graag met u mee over de materialen, kleuren en afmetingen van de kast. Zo weet u zeker dat u straks helemaal tevreden bent met uw nieuwe aanwinst!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak!

Kastenwand laten maken | Wij staan voor u klaar!

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten. Wat uw wensen en eisen ook zijn, wij zijn in staat om hier perfect op in te spelen. Omdat elke boekencollectie in elke woning weer anders is, is een boekenkast op maat vaak de beste optie. Prins Kasten heeft al vele speciale boekenkasten ontworpen en gemaakt voor boekenliefhebbers door heel Nederland.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van kasten op maat, geven we u graag advies over de juiste mogelijkheden in uw situatie. We denken met u mee over indelingen, materialen en kleuren. Zo weet u straks zeker dat de op maat gemaakte kast 100% naar uw smaak is, maar ook functioneel is!

Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Daarnaast kunt u ook direct een afspraak maken via de website. Dan kunt u langs komen in onze showroom, waar wij alle mogelijkheden kunnen laten zien. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.