Speciale kasten

Wilt u graag kasten op maat laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten aan het juiste adres! Bij ons zijn kwaliteit, vakmanschap en service de kernwaarden en dat ziet u terug in onze producten. Prins Kasten is al ruim 30 jaar een begrip in Dordrecht en omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om met u mee te denken over de mogelijkheden voor uw kasten op maat. Graag adviseren wij u over het juiste materiaal, de maten en typemogelijkheden.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Kasten op maat laten maken door Prins Kasten

Dankzij onze ervaring en vakmanschap, kunnen we de juiste kast voor elk soort ruimte realiseren. Het familiebedrijf is al jarenlang specialist in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten in alle soorten en maten. Omdat elke ruimte en elk huis anders is, is een kast op maat laten maken soms de enige optie. Graag adviseren wij u daarom over de mogelijkheden in uw woning, zodat uw kasten passen bij de ruimte. We hebben al vele kasten op maat gemaakt voor klanten door heel Nederland.

Als professionele kastenbouwers zien we in elke opdracht een uitdaging, om de ideale kast voor onze klant te ontwerpen en te bouwen. We vinden het niet alleen belangrijk dat de kast praktisch is en handig qua gebruik, maar hij ook mooi is qua design en past bij de ruimte waar hij in staat.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Ook is het mogelijk om direct een prijsindicatie op te vragen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, en zit u nog nergens aan vast.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Accessoires voor speciale kasten

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Ook laten wij u graag voorbeelden zien van onze speciale kasten. Op deze website ziet u enkele afgeronde projecten en in onze showroom kunt u de materialen en kasten met eigen ogen en handen ervaren.

Kom voor meer inspiratie langs in onze showroom!

Maak direct een afspraak ⟶