Kasten op maat gemaakt

Bent u op zoek naar kasten op maat gemaakt? Dan moet u bij Prins Kasten uit Dordrecht zijn! Wij zijn 2 ervaren kastenbouwers en hebben inmiddels voldoende kennis en ervaring opgedaan om elke op maat gemaakte kast tot een prachtig eindresultaat te brengen. Of het nu gaat om een boekenkast, inloopkast of wandkast, alles is bij ons mogelijk. Inmiddels is Prins Kasten een begrip geworden in Dordrecht. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons altijd de kwaliteit krijgt die u verwacht, zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw op maat gemaakte kast.

Bent u benieuwd naar wat Prins Kasten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Kasten op maat gemaakt door Prins Kasten

Wanneer een standaard-meubelstuk niet de gewenste ruimte of esthetische kwaliteiten bezit, kunnen speciale kasten uitkomst bieden. En met speciale kasten bedoelen wij meubelstukken die helemaal op maat voor u zijn ontworpen en gemonteerd. Op deze website ontdekt u wat het team van Prins Kasten voor u kan betekenen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw inloopkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Onze passie voor creatief design, slimme systemen en maximaal gebruik van de beschikbare ruimte garandeert een spectaculair resultaat waar u nog decennia van kunt genieten.

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom, waar u ons werk kunt komen bekijken en inspiratie op kunt doen. Daarnaast kunnen we dan direct met u de wensen bespreken. We kijken er naar uit om voor u een kast  te maken waar u nog jaren van kunt genieten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Accessoires voor speciale kasten

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Ook laten wij u graag voorbeelden zien van onze speciale kasten. Op deze website ziet u enkele afgeronde projecten en in onze showroom kunt u de materialen en kasten met eigen ogen en handen ervaren.