Kast schuifdeuren op maat

Bent u op zoek naar een kast schuifdeuren op maat? Dan moet u zeker bij Prins Kasten in Dordrecht zijn! Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken, en dat laat zien hoe onze klanten over ons denken. Door de jarenlange kennis en ervaring die we hebben opgedaan, kunnen we u altijd de beste service en kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om kasten met schuifdeuren, open kasten of kasten met speciale deuren, alles is bij ons mogelijk. Graag gaan we vooraf met u in gesprek om de wensen en eisen door te nemen. Zo weten we zeker dat we een kast bouwen waar u 100% tevreden over bent en nog jaren plezier van kunt hebben.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Kast schuifdeuren op maat van Prins Kasten

Wanneer een standaard-meubelstuk niet de gewenste ruimte of esthetische kwaliteiten bezit, kunnen speciale kasten uitkomst bieden. En met speciale kasten bedoelen wij meubelstukken die helemaal op maat voor u zijn ontworpen en gemonteerd. Op deze website ontdekt u wat het team van Prins Kasten voor u kan betekenen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw inloopkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Onze passie voor creatief design, slimme systemen en maximaal gebruik van de beschikbare ruimte garandeert een spectaculair resultaat waar u nog decennia van kunt genieten.

Neem contact op of maak een afspraak!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We graag voor u klaar en helpen u verder. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom in Dordrecht, waar u langs kunt komen voor inspiratie en om ons werk te kunnen bekijken. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Accessoires voor speciale kasten

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Ook laten wij u graag voorbeelden zien van onze speciale kasten. Op deze website ziet u enkele afgeronde projecten en in onze showroom kunt u de materialen en kasten met eigen ogen en handen ervaren.