Prins Kasten ontwerpt en monteert voor u onder andere een kast op maat schuine wand! Geen vraagstuk is te gek voor ons en elke opdracht pakken wij met beide handen aan. Door de jaren heen hebben wij al vele kasten op maat mogen maken. Van onder andere  kleding, inloop, boeken en dressoir kasten. Er is niks zo verveld als een schuine wand in een ruimte. Hierdoor kunt u de ruimte niet optimaal benutten en voldoen standaard kledingkasten helaas niet aan de afmetingen. Maar dan bieden wij van Prins Kasten de uitkomst! Door een kast op maat te laten maken past deze naadloos onder de schuine wand waardoor u elke centimeter kunt benutten. Hierdoor heeft u onder andere nog meer opbergruimte? Wie wil dat nou niet!

Kom in contact met ons en samen met u ontwerpen en realiseren wij een kast op maat!

Prins Kasten voor de kast op maat schuine wand

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit ontelbaar veel opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren. Maar ook legplanken en schappen. Daarnaast zijn er ook opties mogelijk zoals onder andere lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u graag bij deze beslissingen.

Wilt u alvast wat voorbeelden zien? Bekijk dan onze afgeronde projecten op de website! Uiteraard kunt u in onze showroom de materialen en kasten bekijken. Wij geven u graag een persoonlijk advies voor zowel maatvoering als materiaal en uitstraling.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast kunt u op de website een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van kasten op maat. Uiteraard is dit slechts een greep uit alle projecten. Kom gezellig langs en we gaan samen met u aan de slag.

Tot ziens bij Prins Kasten Dordrecht!