Kast op maat laten maken

Wilt u graag een kast op maat laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten zeker aan het juiste adres! Deze professionele kastenbouwers hebben al jaren ervaring in het vak en zien het dan ook als een uitdaging om voor u de meest optimale kast te ontwerpen en te bouwen. Wij zijn met onze showroom gevestigd in Dordrecht, waar u van woensdag t/m zaterdag van harte welkom bent. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken, als u op andere tijden langs wilt komen dan wanneer we open zijn.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Kast op maat laten maken door Prins Kasten

Wanneer een standaard-meubelstuk niet de gewenste ruimte of esthetische kwaliteiten bezit, kunnen kasten op maat een uitkomst bieden. Op deze website ontdekt u wat het team van Prins Kasten voor u kan betekenen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw inloopkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Onze passie voor creatief design, slimme systemen en maximaal gebruik van de beschikbare ruimte garandeert een spectaculair resultaat waar u nog decennia van kunt genieten.

Heeft u nog vragen over een kast op maat?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Prins Kasten voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven u graag advies, zodat u straks helemaal tevreden bent met uw nieuwe kast. Uiteraard kunt u ook altijd langs komen in onze showroom, waar we met u in gesprek gaan en u direct inspiratie op kunt doen. Bekijk de openingstijden op de website of maak een afspraak. Volg ons op Facebook. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.