Kast op maat laten maken prijs

Wit u een kast op maat laten maken prijs? Dan moet u bij Prins Kasten zijn! Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken, en hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het maken van kasten op maat. Als u een kast door ons wilt laten maken, gaan we eerst uitgebreid met u in gesprek om in kaart te brengen wat de wensen zijn. Vervolgens zullen wij een offerte maken en kunt u hier rustig over nadenken. Als u er uit bent, gaan we voor u aan de slag en maken we een kast op maat, geheel naar uw wens!

Bent u benieuwd naar wat Prins Kasten voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen!

Kast op maat laten maken prijs | Prins Kasten

Wij zijn Han en Bert Prins, twee broers die passie hebben voor het bouwen van kasten op maat. Daarom doen wij dit ook met veel plezier, en is het bij elke klus ons streven om onze klanten 100% tevreden te maken met het eindresultaat. Wanneer een standaard-meubelstuk niet de gewenste ruimte of esthetische kwaliteiten bezit, kunnen speciale kasten uitkomst bieden. En met speciale kasten bedoelen wij meubelstukken die helemaal op maat voor u zijn ontworpen en gemonteerd. Op deze website ontdekt u wat het team van Prins Kasten voor u kan betekenen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw inloopkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Wilt u er zeker van zijn dat uw inloopkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in!

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat Prins Kasten voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.