Kast laten maken

Wilt u graag een kast laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten zeker aan het juiste adres! Wij bouwen allerlei soorten kasten op maat, volledig naar de wensen en eisen van onze klanten. Wilt u ons werk met eigen ogen komen bekijken? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen in onze showroom. Dan laten wij onze projecten zien en weet u waar wij toe in staat zijn. Ook op de website ziet u foto’s voorbij komen van eerdere projecten die wij gemaakt hebben.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kast laten maken door Prins Kasten

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in het vak zijn wij niet alleen in staat om de mooiste kasten voor u te maken, maar geven wij ook graag advies over de juiste maten, materialen en designs. We denken graag met u mee zodat u straks zo veel mogelijk plezier heeft van uw nieuwe kast. Of u nu een kast met schuifdeuren, draaideuren, schoenenrekken of schuifrekken wilt, alles is bij ons mogelijk. Wij zijn erg flexibel en zijn daarom in staat om vrijwel elke wens van onze klanten te vervullen.

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u straks de kast heeft waar u 100% tevreden mee bent. Uiteraard kunt u ook altijd een afspraak maken, zodat we met u in gesprek kunnen over uw wensen en eisen. Prins Kasten staat voor u klaar!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]