Inloopkast op maat laten maken

Wilt u graag een inloopkast op maat laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van inloopkasten op maat, en adviseren u daarom ook graag over de juiste mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur en indeling. Wilt u ons werk graag vooraf bekijken? Neem dan een kijkje op de website waar u foto’s van onze eerdere projecten kunt zien. Ook hebben wij een showroom in Dordrecht, waar u van woensdag t/m zaterdag van harte welkom bent om langs te komen. Hier is ons werk met eigen ogen en handen te bekijken en geven we uiteraard graag uitleg en advies.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Inloopkast op maat laten maken door Prins Kasten

Alles is mogelijk bij ons. Of u nu een kast wilt met schuifdeuren, draaideuren, schuifrekken in de kast wilt of schoenenrekken, wij regelen het voor u. Graag gaan we eerst met u om tafel om uw wensen en eisen duidelijk op papier te zetten. Daarna kunnen we beginnen met het ontwerpen van de perfecte inloopkast op maat in uw woonsituatie. Als u helemaal tevreden bent, maken we de kast waarna we hem vervolgens helemaal gratis komen plaatsen. Zo leveren wij u het totale pakket en hoeft u verder niets te regelen!

Wie zijn Prins Kasten?

Het familiebedrijf van Prins Kasten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. We hebben kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen. Dit onderscheidt ons van andere kastenmakers. Wij halen er dan ook voldoening uit, om uw gewenste inbouwkast voor u te ontwerpen en te maken, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van de ruimte. Wij helpen u graag bij een inloopkast op maat laten maken.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers. Kortom, wilt u inloopkasten op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!