Inbouwkast laten maken

Wilt u een inbouwkast laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten aan het juiste adres! Wij zijn inmiddels een begrip geworden in de regio Dordrecht, als het gaat om kasten ontwerpen en bouwen. Vakmanschap, kwaliteit, service en betaalbaarheid staan wij ons dan ook hoog in het vaandel, waardoor we ons onderscheiden van onze concurrenten. Wij hebben in de afgelopen jaren al veel speciale kasten voor veeleisende klanten gemaakt. Hierdoor kunnen we u ook adviseren over de juiste mogelijkheden bij u thuis, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van het eindresultaat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Inbouwkast laten maken door Prins Kasten

Het familiebedrijf van Prins Kasten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. We hebben kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen. Dit onderscheidt ons van andere kastenmakers. Wij halen er dan ook voldoening uit, om uw gewenste inbouwkast voor u te ontwerpen en te maken, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van de ruimte. Ook geven wij graag advies over de juiste oplossingen voor uw woning. Dankzij onze ervaring weten we welke materialen, indelingen en formaten het best tot zijn recht komen in uw situatie.

Neem contact op

Heeft u nog vragen, of wilt u graag weten wat de mogelijkheden in uw woning zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan dagelijks voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u natuurlijk altijd langskomen op ons adres in Dordrecht. We zijn van woensdag t/m zaterdag voor u beschikbaar. Ook kunt u alvast op de website rondkijken bij onze eerdere ontwerpen, zodat u alvast wat inspiratie kunt op doen. We helpen u graag verder bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.