Inbouw kastenwand

Voordat wij uw inbouw kastenwand op maat maken, gaan wij eerst graag met u om de tafel zitten. Wij van Prins Kasten zijn specialisten in het maken van iedere kast op maat. Om dit voor u te realiseren brengen wij waar nodig een bezoek aan uw huis. Dit om alle metingen te verrichten. Ook is het goed voor ons om te zien hoe u zich in een vertrek beweegt. Wat zijn bijvoorbeeld de looproutes? En waar moeten de deuren komen? Vervolgens gaan wij aan de slag en maken wij de inbouw kastenwand op maat.

Wilt u ook direct aan de slag met uw eigen inbouw kasten? Neem dan zeker contact met ons op!

Prins Kasten realiseert uw eigen inbouw kastenwand

Een kast op maat is een praktische manier om extra opbergruimte in uw huis te creëren. Hierbij kunt u denken aan een kledingkast op maat, een inbouwkast op maat of zelfs een hele kastenwand op maat. U bepaalt zelf welke indeling van het kastinterieur voor u het meest praktisch is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een gedeelte te gebruiken voor het neerleggen van kleding en een gedeelte voor het ophangen van jassen, jurken en andere kledingstukken. Of het kastinterieur zo in te delen dat er een tv in past. Een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld de slaap- of woonkamer.

Persoonlijk advies

Persoonlijke aandacht en service, zoals persoonlijk inmeten, hebben gezorgd voor talloze tevreden klanten bij Prins Kasten. Niet voor niets zijn wij al ruim 30 jaar een begrip rondom Dordrecht. Heeft u bijvoorbeeld een ruimte onder een trap of naast een schuine wand waar u een kast op maat wilt laten maken? Of wilt u zorgen voor meer kastruimte op uw slaapkamer, op zolder of in de gang? Dat kan met de kasten op maat van Prins Kasten. Voor elke ruimte – hoe klein of groot ook – bieden wij een oplossing!

Kom in contact

Heeft u vragen over uw eigen inbouwkast? Of wilt u direct een afspraak maken? Druk dan op deze link. Vindt u het lastig om te beslissen wat voor soort kast u precies wilt? Ook dat is geen probleem voor ons. We denken met u mee en zorgen ervoor dat we tot een oplossing komen waar u 100% tevreden mee bent.