Houten kast op maat

Bent u op zoek naar een houten kast op maat? Dan bent u bij Prins Kasten in Dordrecht zeker aan het juiste adres. Wij bouwen allerlei kasten op maat en geen enkel project is voor ons te lastig. Of het nu gaat om een boekenkast, inloopkast of wandkast, alles is bij ons mogelijk. Wij zijn door onze jarenlange ervaring en vele tevreden klanten inmiddels een begrip geworden in Dordrecht en omstreken. Dat laat zien dat wij altijd de kwaliteit bieden die u van ons verwacht, zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw nieuwe kast.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Prins Kasten voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Houten kast op maat | Prins Kasten is uw partner

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Ook laten wij u graag voorbeelden zien van onze speciale kasten. Op deze website ziet u enkele afgeronde projecten en in onze showroom kunt u de materialen en kasten met eigen ogen en handen ervaren.

Vragen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar en helpen u verder. Wilt u graag inspiratie op doen en zien waar wij allemaal toe in staat zijn? Maak dan online een afspraak om bij ons in de showroom langs te komen. U kunt dan een aantal van de door ons gebouwde kasten in het echt komen bekijken, maar tegelijkertijd kunnen wij u ook meer informatie geven over de mogelijkheden. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.