Houten kast op maat laten maken

Wilt u een houten kast op maat laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten uit Dordrecht zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het ontwerpen, bouwen en plaatsen van kasten. Of dit nu gaat om een inloopkast, kledingkast of een boekenkast, alles is bij ons mogelijk. Wij zijn inmiddels een begrip geworden in Dordrecht en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we onze klanten op de juiste manier moeten helpen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Houten kast op maat laten maken | Prins Kasten is uw partner!

Wanneer een standaard-meubelstuk niet de gewenste ruimte of esthetische kwaliteiten bezit, kunnen speciale kasten uitkomst bieden. En met speciale kasten bedoelen wij meubelstukken die helemaal op maat voor u zijn ontworpen en gemonteerd. Op deze website ontdekt u wat het team van Prins Kasten voor u kan betekenen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw schuifkast, kamer en-suite of boekenkast aan uw wensen voldoet, schakel dan de hulp van Prins Kasten in. Onze passie voor creatief design, slimme systemen en maximaal gebruik van de beschikbare ruimte garandeert een spectaculair resultaat waar u nog decennia van kunt genieten.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Graag geven wij u alle nodige informatie, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast hebben wij in Dordrecht ook een showroom. Als u een afspraak maakt is het mogelijk om hier inspiratie op te doen, zodat u weet wat wij allemaal kunnen. Een afspraak maken kan eenvoudig via de website. We helpen u graag bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.