Goedkope kasten op maat

Bent u op zoek naar goedkope kasten op maat? Dan moet u bij Prins Kasten in Dordrecht zijn! Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken, en staan daarom graag voor u klaar als het gaat om het bouwen van een kast op maat. Allereerst gaan wij met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Vervolgens stellen wij een offerte op, waar u daarna nog rustig over na kunt denken. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van uw kast op maat, volledig naar uw wensen en eisen, zodat u daar straks zo lang mogelijk plezier van kunt hebben!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Goedkope kasten op maat van Prins Kasten

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Ook laten wij u graag voorbeelden zien van onze speciale kasten. Op deze website ziet u enkele afgeronde projecten en in onze showroom kunt u de materialen en kasten met eigen ogen en handen ervaren. Daarnaast geven wij uiteraard graag advies en gaan wij met u in gesprek als u langs komt in onze showroom. Dit kan van woensdag t/m zaterdag, of op afspraak.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u op de website een afspraak inplannen om langs te komen in onze showroom. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.