Goedkoop kast op maat laten maken

Wilt u graag goedkoop kast op maat laten maken? Dan bent u bij Prins Kasten uit Dordrecht zeker aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het op maat maken van allerlei soorten kasten. Of dit nu gaat om kledingkasten, inloopkasten, boekenkasten of wandkasten, alles is bij ons mogelijk! Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom, zodat u inspiratie op kunt doen en tegelijkertijd alles kunt vragen aan onze specialisten!

Heeft u direct al vragen? Neem gerust contact met ons op.

Goedkoop kast op maat laten maken | Wij staan voor u klaar!

Dankzij onze ervaring en vakmanschap, kunnen we de juiste kast voor elk soort ruimte realiseren. Het familiebedrijf is al jarenlang specialist in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten in alle soorten en maten. Omdat elke ruimte en elk huis anders is, is een kast op maat laten maken soms de enige optie. Graag adviseren wij u daarom over de mogelijkheden in uw woning, zodat uw kasten passen bij de ruimte. We hebben al vele kasten op maat gemaakt voor klanten door heel Nederland.

Als professionele kastenbouwers zien we in elke opdracht een uitdaging, om de ideale kast voor onze klant te ontwerpen en te bouwen. We vinden het niet alleen belangrijk dat de kast praktisch is en handig qua gebruik, maar hij ook mooi is qua design en past bij de ruimte waar hij in staat.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Neem contact met ons op per mail, telefonisch of via het formulier op de website en we komen hier zo snel mogelijk op terug. Ook kunt u direct online een afspraak maken!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.