Draaideurkast op maat

Bent u op zoek naar een draaideurkast op maat? Dan moet u zeker bij Prins Kasten zijn! Wij staan graag voor u klaar en helpen u verder om uw ideale kast samen te stellen en te realiseren. Wij zijn inmiddels een begrip geworden in Dordrecht en omstreken, waar wij ook gevestigd zijn. Of het nu gaat om een draaideurkast, inbouwkast, kledingkast of boekenkast, alles is bij ons mogelijk! Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Draaideurkast op maat | Kom naar Prins Kasten!

Prins Kasten is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van kastenbouw. Dankzij onze ervaring zijn we in staat om met u mee te denken over de juiste maten, materialen en typemogelijkheden en geven we hier graag advies over. Wilt u zeker weten dat uw inloopkast, boekenkast of kledingkast aan uw wensen voldoet? Schakel dan de hulp van Prins Kasten in!

Om een kast helemaal op uw wensen af te stellen, geven wij u de keuze uit tientallen opties. Hiertoe behoren keuzes tussen verschillende materialen, draaideuren of schuifdeuren, legplanken en schappen, lades, inhangmanden en draadroosters. Uiteraard adviseren wij u bij deze beslissingen.

Ook laten wij u graag voorbeelden zien van onze speciale kasten. Op deze website ziet u enkele afgeronde projecten en in onze showroom kunt u de materialen en kasten met eigen ogen en handen ervaren.

Heeft u vragen? Neem contact op of maak een afspraak!

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk tevreden zijn met het eindresultaat dat wij voor ze maken. Maak daarom gerust een afspraak en wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden in uw situatie. Ook hebben wij een ruime showroom, waar u genoeg inspiratie op kunt doen. Tot ziens bij Prins Kasten!

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Specialisten in kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten voor veeleisende klanten. Kennis van de laatste trends, oog voor detail en de beste materialen onderscheiden ons van andere kastenmakers.