Boekenkast op maat

Bent u op zoek naar een boekenkast op maat? Dan bent u bij Prins Kasten aan het juiste adres! We zijn al 30 jaar een begrip in Dordrecht en kwaliteit, vakmanschap, betaalbaarheid en service zijn de kernwaarden waar wij voor staan. Wij kunnen alles op maat maken voor uw situatie, uiteraard op de manier waarop u het wenst. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen in staat om de productie van de kast op de juiste manier uit te voeren, maar kunnen wij u bijvoorbeeld ook adviseren over de juiste maten, materialen en typemogelijkheden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Boekenkast op maat laten maken door Prins Kasten

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van speciale kasten. Wat uw wensen en eisen ook zijn, wij zijn in staat om hier perfect op in te spelen. Omdat elke boekencollectie in elke woning weer anders is, is een boekenkast op maat vaak de beste optie. Prins Kasten heeft al vele speciale boekenkasten ontworpen en gemaakt voor boekenliefhebbers door heel Nederland.

Als professionele kastenbouwers zien wij in elke opdracht een uitdaging om voor onze klanten een kast te maken die niet alleen praktisch ingericht kan worden, maar er ook qua uitstraling goed uit ziet. Op onze site zijn veel voorbeelden te zien van eerdere projecten. Op deze manier kunt u bekijken waar wij toe in staat zijn, en inspiratie op doen voor uw eigen kast(en).

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om direct een prijsindicatie op te vragen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, zodat u nog nergens aan vast zit. Tot ziens bij Prins Kasten! Vind ons op Google Maps.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.