Kasten met schuifdeuren

Beste klant,

Sinds april 2022 bouwen we enkel nog inloop- en boekenkasten bij Prins Kasten.
U kunt op deze pagina een impressie krijgen van ons werk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een inloop- of boekenkast, komen we graag met u in contact!

Heeft u het idee dat uw slaapkamer, thuiskantoor of woonkamer teveel spullen bevat? Geen nood, want met een slimme oplossing geeft u uw interieur de rustige uitstraling die u gewend was. We hebben het over kasten op maat. Prins Kasten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van o.a. kasten met schuifdeuren.

Kasten met schuifdeuren zijn blijvend populair: ze zijn stijlvol en bijzonder praktisch, omdat ze ook op smallere doorgangen zoals een overloop of hal zijn te plaatsen. Waar kasten met draaideuren niet voldoen, vormen kasten met schuifdeuren een ware uitkomst. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld een potplant voor de kast wilt zetten, is dit meubelstuk ideaal. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en uitdagingen in uw interieur, om vervolgens tot een prachtig design te komen.

Voor alle soorten kasten

Kasten met schuifdeuren zijn prima toe te passen in de vorm van een kamer en-suite of een luxe inloopkast. De meubelbouwers van Prins Kasten denken actief met u mee naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Alle kasten zijn uitvoerbaar in 379 kleuren en houtsoorten.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Meer weten? Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag hoe wij te werk gaan en ziet u voorbeelden van ons werk in onze showroom.