Kasten met draaideuren

Beste klant,

Sinds april 2022 bouwen we enkel nog inloop- en boekenkasten bij Prins Kasten.
U kunt op deze pagina een impressie krijgen van ons werk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een inloop- of boekenkast, komen we graag met u in contact!

Of u nu kleding, serviesgoed of boeken wilt opbergen, Prins Kasten is uw logische partner voor kasten op maat. Als meubelmakers genieten wij van de uitdagingen die verschillende woningen en klanten met zich meebrengen. Eén van de meest populaire toepassingen bij klanten vormen kasten met draaideuren.

Waar dit met een standaard-meubelstuk niet mogelijk is, bouwen wij geregeld kasten met draaideuren die van vloer tot plafond reiken. Niet alleen hebben deze kasten een weergaloze uitstraling, ook bieden ze stukken meer ruimte dan een traditionele kast. Naar wens rusten wij uw kast uit met opbergmanden, draadroosters, broekhangers en/of schoenenrekken.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Voor elke kamer de juiste oplossing

Kasten met draaideuren passen niet in elk interieur. Op plekken waar u niet over voldoende vloeroppervlak beschikt, vormen kasten met schuifdeuren dan weer een goed alternatief. Het prettige van maatwerk is dat u altijd de beste oplossing voor uw kamer en uw wensen vindt.

Vraagt u zich af of kasten met draaideuren geschikt zijn voor uw specifieke vraagstuk? De creatieve experts van Prins Kasten kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen uw interieur. U bent van harte welkom in onze showroom.