Kasten met draaideuren


Of u nu kleding, serviesgoed of boeken wilt opbergen, Prins Kasten is uw logische partner voor kasten op maat. Als meubelmakers genieten wij van de uitdagingen die verschillende woningen en klanten met zich meebrengen. Eén van de meest populaire toepassingen bij klanten vormen kasten met draaideuren.

Waar dit met een standaard-meubelstuk niet mogelijk is, bouwen wij geregeld kasten met draaideuren die van vloer tot plafond reiken. Niet alleen hebben deze kasten een weergaloze uitstraling, ook bieden ze stukken meer ruimte dan een traditionele kast. Naar wens rusten wij uw kast uit met opbergmanden, draadroosters, broekhangers en/of schoenenrekken.

 

  • 7
  • 8

 

Voor elke kamer de juiste oplossing

Kasten met draaideuren passen niet in elk interieur. Op plekken waar u niet over voldoende vloeroppervlak beschikt, vormen kasten met schuifdeuren dan weer een goed alternatief. Het prettige van maatwerk is dat u altijd de beste oplossing voor uw kamer en uw wensen vindt.

Vraagt u zich af of kasten met draaideuren geschikt zijn voor uw specifieke vraagstuk? De creatieve experts van Prins Kasten kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen uw interieur. U bent van harte welkom in onze showroom. Wanneer u een afspraak wenst te plannen om de opties te verkennen, zien wij uw mail tegemoet. Bellen kan uiteraard ook: ons telefoonnummer is 078-6146913.