Kamer en suite: praktisch

Beste klant,

Sinds april 2022 bouwen we enkel nog inloop- en boekenkasten bij Prins Kasten.
U kunt op deze pagina een impressie krijgen van ons werk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een inloop- of boekenkast, komen we graag met u in contact!

Wenst u een stijlvolle scheiding tussen woonkamer en eetgedeelte te creëren? Met een kamer en-suite van Prins Kasten krijgt uw interieur een klassieke toevoeging die bijzonder praktisch is. Door deze kasten met schuifdeuren loopt u van het woongedeelte naar uw nieuwe eetkamer. Tegelijkertijd beschikt u over veel ruimte voor het opbergen en uitstallen van servies, fotolijstjes, kunstwerken en verzamel-items.

Laat uw kamer en suite op maat bouwen

Huizen, mensen en wensen verschillen. Daarom ontwerpen en bouwen wij deze kamer en-suites geheel op klantspecificatie. Met zo’n kamer en-suite op maat haalt u veel meer uit dit meubelstuk dan wanneer u vastzit aan bepaalde afmetingen. De hoogwaardige, watervaste materialen zorgen ervoor dat u nog tientallen jaren van uw kamer en-suite kunt genieten.

Ook voor andere kasten

Met een jarenlange liefde voor –en ervaring in het bouwen van– speciale kasten is Prins Kasten uw logische partner voor een kamer en suite. Daarnaast ontwerpen, maken en monteren wij ook boekenkasten en inloopkasten. Meubelstukken die naadloos bij het interieur van de klant passen en voor veel opbergruimte zorgen. Kijkt u gerust eens rond op deze site voor een impressie van eerder geleverd werk.