Contactgegevens

Reeweg-Oost 77-79
3312 CL Dordrecht
Tel: 078-6146913

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 17.00

Of op afspraak!

Contactformulier

Route

Vanuit de richting Rotterdam – Breda
U houdt de A16 aan tot de 1e afslag Dordrecht (Let op: De rechterbuis van de Drechttunnel, afslag 21). U komt op de Laan der Verenigde Naties en volgt dan de borden Centrum. Onder het spoor gaat u direct naar rechts. U komt op de Burgemeester de Raadtsingel en volgt de borden Reeland. U gaat voorbij het station van Dordrecht en vervolgt uw weg tot aan de kruising met stoplichten. Hier gaat u rechtdoor en komt u terecht op de Toulonselaan. Aan het einde van de Toulonselaan gaat u na de stoplichten rechtsaf en vervolgt u de weg rechtdoor over de kruising. U bent nu op de Reeweg-Oost. Na 100 meter ziet u aan de rechterkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Vanuit de richting Breda
U houdt de A16 aan tot de 2e afslag Dordrecht. U komt op de Laan der Verenigde Naties en volgt dan de borden Centrum. Onder het spoor gaat u direct naar rechts. U komt op de Burgemeester de Raadtsingel en volgt de borden Reeland. U gaat voorbij het station van Dordrecht en vervolgt uw weg tot aan de kruising met stoplichten. Hier gaat u rechtdoor en komt u terecht op de Toulonselaan. Aan het einde van de Toulonselaan gaat u na de stoplichten rechtsaf en vervolgt u de weg rechtdoor over de kruising. U bent nu op de Reeweg-Oost. Na 100 meter ziet u aan de rechterkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Vanuit de richting Gorinchem – Papendrecht
U houdt de A15 aan tot afslag 23 Dordrecht. U komt nu op de N3 (de rondweg). Vervolg uw weg (4.3 km) over de Papendrechtsebrug en ga bij de 2e afslag naar rechts richting Reeland. Onderaan de afslag bij de stoplichten gaat u linksaf de provinciale weg op. U vervolgt uw weg tot aan de spoorwegovergang aan uw rechterkant. Passeer deze overgang en neem de rotonde driekwart (aan uw linkerzijde bevindt zich een Shellstation). U bevindt zich nu op de Reeweg-Oost. Deze blijft u volgen en na ongeveer 500 meter ziet u aan de linkerkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Vanuit de richting ’s Gravendeel
Na de Kiltunnel vervolgt u uw weg op de N3 (de rondweg). Ga bij de 3e afslag naar rechts richting Reeland. Onderaan de afslag bij de stoplichten gaat u linksaf de provinciale weg op. U vervolgt uw weg tot aan de spoorwegovergang aan uw rechterkant. Passeer deze overgang en neem de rotonde driekwart (aan uw linkerzijde bevindt zich een Shellstation). U bevindt zich nu op de Reeweg-Oost. Deze blijft u volgen en na ongeveer 500 meter ziet u aan de linkerkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.