Contactgegevens

Sikkelstraat 40-1
3319 LJ Dordrecht
Tel: 0614522458 / 0630434590

Voor het maken van een showroomafspraak kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. In overleg kunt u langskomen op de vrijdagmiddag of zaterdagochtend.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Route

Vind ons op Google Maps

Vanuit de richting Rotterdam – Breda
U houdt de A16 aan tot de 1e afslag Dordrecht (Let op: De rechterbuis van de Drechttunnel, afslag 21). U komt op de Laan der Verenigde Naties en volgt dan de borden Centrum. Onder het spoor gaat u direct naar rechts. U komt op de Burgemeester de Raadtsingel en volgt de borden Reeland. U gaat voorbij het station van Dordrecht en vervolgt uw weg tot aan de kruising met stoplichten. Hier gaat u rechtdoor en komt u terecht op de Toulonselaan. Aan het einde van de Toulonselaan gaat u na de stoplichten rechtsaf en vervolgt u de weg rechtdoor over de kruising. U bent nu op de Reeweg-Oost. Na 100 meter ziet u aan de rechterkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Vanuit de richting Breda
U houdt de A16 aan tot de 2e afslag Dordrecht. U komt op de Laan der Verenigde Naties en volgt dan de borden Centrum. Onder het spoor gaat u direct naar rechts. U komt op de Burgemeester de Raadtsingel en volgt de borden Reeland. U gaat voorbij het station van Dordrecht en vervolgt uw weg tot aan de kruising met stoplichten. Hier gaat u rechtdoor en komt u terecht op de Toulonselaan. Aan het einde van de Toulonselaan gaat u na de stoplichten rechtsaf en vervolgt u de weg rechtdoor over de kruising. U bent nu op de Reeweg-Oost. Na 100 meter ziet u aan de rechterkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Vanuit de richting Gorinchem – Papendrecht
U houdt de A15 aan tot afslag 23 Dordrecht. U komt nu op de N3 (de rondweg). Vervolg uw weg (4.3 km) over de Papendrechtsebrug en ga bij de 2e afslag naar rechts richting Reeland. Onderaan de afslag bij de stoplichten gaat u linksaf de provinciale weg op. U vervolgt uw weg tot aan de spoorwegovergang aan uw rechterkant. Passeer deze overgang en neem de rotonde driekwart (aan uw linkerzijde bevindt zich een Shellstation). U bevindt zich nu op de Reeweg-Oost. Deze blijft u volgen en na ongeveer 500 meter ziet u aan de linkerkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Vanuit de richting ’s Gravendeel
Na de Kiltunnel vervolgt u uw weg op de N3 (de rondweg). Ga bij de 3e afslag naar rechts richting Reeland. Onderaan de afslag bij de stoplichten gaat u linksaf de provinciale weg op. U vervolgt uw weg tot aan de spoorwegovergang aan uw rechterkant. Passeer deze overgang en neem de rotonde driekwart (aan uw linkerzijde bevindt zich een Shellstation). U bevindt zich nu op de Reeweg-Oost. Deze blijft u volgen en na ongeveer 500 meter ziet u aan de linkerkant de showroom van Prinskasten Dordrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.