Boekenkast: uw eigen bibliotheek

Ondanks de opkomst van elektronische boeken bezitten paperbacks en hardcovers een tijdloze charme. Niet alleen is het prettig om een fysiek boek in handen te hebben, ook hebben boeken een decoratieve waarde waarde waar e-readers niet aan kunnen tippen. Wanneer u in de loop van de jaren een behoorlijke verzameling hebt aangelegd, verdient deze een bijzondere opslagruimte: een boekenkast op maat.

Omdat elke collectie en elke woning weer anders is, is een maatwerk boekenkast de beste oplossing voor een privé-bibliotheek. Prins Kasten heeft al vele speciale kasten gebouwd voor boekenliefhebbers in heel Nederland. Waar anderen beperkingen zien, zien wij mogelijkheden. Graag bouwen wij ook úw boekenkast op maat. Alle boekkasten zijn in 379 kleuren en houtsoorten te maken.

Let op: de hier boven getoonde projecten weergeven enkele diverse mogelijkheden van onze kasten. Alles kan naar wens worden aangepast of samengesteld. Vraag gerust een prijsindicatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ook voor andere kasten

Als professionele kastenbouwers zien wij het als onze uitdaging om esthetische en praktische opslagruimtes te maken. Kasten met schuifdeuren en kasten met draaideuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op deze site vindt u vele voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd.